Daisypath Easter gifts tickers

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Acer Iconia, νέο υβριδικό laptop

Τα laptops αλλάζουν και ακολουθούν την λογική των tablets! Συνεπώς το καινούργιο laptop της Acer, το Iconia, διαθέτει δύο οθόνες και κανένα πληκτρολόγιο...
 Το ενδιαφέρον σημείο του είναι τα Gestutes που υποστηρίζουν, τα οποία και κάνουν το laptop χρηστικό. Αν δηλαδή ακουμπήσεις και τα δύο χέρια πάνω του, εμφανίζεται το εικονικό του πληκτρολόγιο για να γράψεις.
Εφοδιάζεται, όπως είπαμε,με δύο οθόνες διαστάσεων multitouch 14 ιντσών, ανάλυσης 1366 x 768, ενώ για επεξεργαστή συναντάμε έναν εκ των Core i5-480M, i5-560M, ή i5-580M.
Η μνήμη RAM DDR3 αγγίζει τα 4 GB, ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει μέχρι και τα 750 GB, ενώ για κάρτα γραφικών χρησιμοποιεί την Intel HD.
Φυσικά δεν απουσιάζουν τα Wi-Fi, Bluetooth 3.0, 3G WWAN, Ethernet, μικρόφωνο, webcamera, θύρες USB 2.0 και 3.0 και μπαταρία τεσσάρων κελιών που του χαρίζει αυτονομία για περίπου 3 ώρες.
Αν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τις αρχές του επόμενου χρόνου, το θέμα είναι θα προλάβετε να μαζέψετε γύρω στα 1770 ευρώ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου