Daisypath Easter gifts tickers

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ξανά έγκυος η posh-spice!


Οι Beckhams περιμένουμε άλλο ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους!

Το τέταρτο παιδί του ζευγαριού είναι στο δρόμο κι αυτή η είδηση έχει συγκλονίσει όλους αυτούς που ισχυρίζονταν πέρσι, ότι το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού.
 
Η είδηση ότι η Victoria Beckham είναι έγκυος με το τέταρτο παιδί της οικογένειας, ανακοινώθηκε επίσημα από τον εκπρόσωπο του διάσημου ζευγαριου, σε μια συνέντευξη που έδοσε η Victoria Beckham για το περιοδικό People, όπου παραδέχθηκε ότι αφαίρεσε εμφύτευμα που είχε στο στήθος της .
 
«Ο David και η Victoria Beckham, είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν, ότι περιμένουν το τέταρτο παιδί τους το καλοκαίρι", ήταν η δήλωση του εκπροσώπου και πρόσθεσε, "ο Brooklyn, ο Romeo και ο Cruz είναι ενθουσιασμένοι με την άφιξη του νέου ή της νέας τους αδελφής".
 

Η 36χρονη Victoria Beckham, δήλωσε ότι η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο γι’ αυτήν και το να είναι πάλι έγκυος, το θεωρεί ευλογία.
Σε παλιότερη συνέντευξή του ο David είχε εκμυστηρευτεί, ότι είναι πολύ χαρούμενος για τους τρεις γιους του κι ότι μια κόρη, θα ήταν κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτη στην οικογένειά τους!
Με αγωνία τώρα ο κόσμος της showbiz, περιμένει να μάθει το φύλλο του νέου μέλλους της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου