Daisypath Easter gifts tickers

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το τέλειο δώρο για εκείνον!


Στα αλήθεια πιστεύετε πως οι άνδρες περιμένουν από εσάς να σκεφτείτε το τέλειο ρομαντικό και υπέροχο δώρο όπως συνηθίζουμε να κάνουμε εμείς???


 Δυστυχώς για τους άνδρες ΕΝΑ είναι το απόλυτο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε και να είστε σίγουρες οτι θα πέσετε 100% μέσα. Φυσικά μιλάμε για δώρα προς τους συντρόφους της ζωής σας είτε προσωρινούς είτε μόνιμους.
Ένα ωραίο ζευγάρι καινούρια εσώρουχα πάνω σας…είναι η καλύτερη επιλογή…
Σταματήστε λοιπόν να κάνετε γενική συσκότιση στην κρεβατοκάμαρα-σαλόνι-αυτοκίνητο-ημιυπαίθριο χώρο και γενικά όπου εμπνέεστε για τις συνευρέσεις με τον συντοφό σας.Δεν παίζει ρόλο το μεγεθός σας ή απειροέλαχιστη κυτταρίτιδα που έχετε στα οπίσθια και σε τελική δεν έχετε τίποτα για να ντρέπεστε και να κρύβεστε!Όποτε αν η σύνηθες τακτική σας είναι ''φοραώ το τσαντόρ χώρις να μένω σε μουσουλμανική χώρα και σβήνω τα φώτα σαν την μαμά μου για να γράψει παραπάνω η ΔΕΗ'',ξανασκεφτείτε το. Για έναν άντρα δεν μετράει τίποτα παραπάνω από μια γυναίκα που έχει γνώση της σεξουαλικότητας της και την χαίρεται...μαζί του!
Μπορείτε να προετοιμάσετε το έδαφος βάζοντας μερικά κεριά(μακρυά από κουρτίνες) ,αποφύγετε όμως αυτά με άρωμα,έρευνες έχουν δείξει ότι διαφορετικές μυρωδιές εξιτάρουν τους άντρες και διαφορετικές τις γυναίκες και πιστέψτε με το τελευταίο που θέλετε εκείνη την ώρα είναι να τον πιάσει μια λιγουρίτσα λόγω του κεριού με άρωμα σοκολάτα...
Έναλλακτικα βάλτε μερικά ρεσώ σε στρατηγικά σημεία που έχουν μεν φωτισμό αλλα όχι τόσο έντονο και όχι κοντά στο κρεββάτι.
Μπορείτε πριν περάσατε στο κυρίως ''γεύμα'' να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο μαζί-για τις πιο τολμηρές η όλη διαδικασία μπορεί να μεταφερθεί στον χώρο του λουτρού,ανεξάρτητα αν διαθέτετε καμπίνα με ντουζίερα η τζακούζι χωρητικότητας 4 ατόμων..
Το δείπνο είναι καθαρά προαιρετικό,είτε είναι δείπνο 7course,είτε σουβλάκια απο τον κύριο Σωτήρη,είτε γεμιστά το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε για την καλή συνέχεια της βραδιάς είναι να μην είναι κάτι πολύ πικάντικο-κάτι με πολλά λαχανικά και κάτι που μπορεί να σας ή του προκαλέσει αέρια!
Και μην ξεχνάτε το όλο ζήτημα είναι να περάσετε καλά και εσείς και εκείνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου