Daisypath Easter gifts tickers

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πίσω στο κρεβάτι!


«Μου αρέσει να διαβάζω ένα καλό βιβλίο ή να μιλάω στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του σεξ». Αν τον τελευταίο καιρό αυτό είναι το μότο της ερωτικής σας ζωής, τότε καιρός να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους: εσάς κι εκείνον πίσω στο κρεβάτι. Να πώς...



4 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ «ΣΒΗΣΕΙ»

1.Δεν αισθάνεστε «κοντά» του
Τα ερωτόλογα έχουν δώσει τη θέση τους στο ποιος έχει σειρά να βγάλει τα σκουπίδια, ενώ εσείς ούτε που θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που πήραν φωτιά τα σεντόνια. Φυσικά αυτό είναι πολύ συνηθισμένο μόλις ο ενθουσιασμός του πρώτου καιρού ξεθυμάνει...

Ανάψτε ξανά
Είναι σημαντικό να ξανακερδίσετε τη χαμένη αίσθηση της οικειότητας, αν θέλετε να έχετε υγιή σεξουαλική σχέση. Για τις γυναίκες, οι λέξεις είναι ισχυρό αφροδισιακό. Προσπαθήστε, λοιπόν, να συζητάτε στο τέλος της ημέρας δίχως περισπασμούς (ξεχάστε την τηλεόραση για background). Όσο πιο κοντά του έρθετε, τόσο πιο καυτό θα είναι το σεξ.


2.Το μυαλό σας είναι αλλού
Η ικανότητα του γυναικείου εγκεφάλου να περνάει µε ευκολία από το δεξί στο αριστερό ημισφαίριο και αντίστροφα κάνει τις γυναίκες ιδανικές στο multi-tasking. Αυτό όμως κάνει ιδιαίτερα δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, το να μπορέσει το μυαλό σας να «αδειάσει» απ' όλα αυτά ακόμα και όταν είμαστε στο κρεβάτι.
'Αναψτε ξανά.

Μην πανικοβάλλεστε. Υπάρχει λύση. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας να συγκεντρώνεται σε ένα πράγμα κάθε φορά. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στις αισθήσεις και σταδιακά θα ξαναβρείτε τον στόχο σας. Πείτε του τι σας αρέσει, συγκεντρώστε τη σκέψη σας σε αυτό που κάνετε και στις κινήσεις του. Κάντε το όσο πιο συχνά μπορείτε, γιατί όσο περισσότερη σκέψη βάζουμε σε κάτι, τόσο πιο εύκολο γίνεται.

 3.Δεν έχετε «σωματική» αυτοπεποίθηση
Αν θέλετε να κάνετε σεξ µόνο ταμπουρωμένη κάτω από τα σκεπάσματα και μέσα στο μαύρο σκοτάδι, µάλλον δεν αισθάνεστε και πολύ άνετα µε το σώμα σας. Αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση από τον σύντροφό σας. Ο πιο εύκολος τρόπος για τις περισσότερες γυναίκες να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν την έλλειψη αποδοχής για το σώμα τους είναι να κρατηθούν μακριά από το σεξ.
Ανάψτε ξανά
Γιατί χαλάνε τόση φαιά ουσία τόσοι σχεδιαστές σέξι εσωρούχων ανά τον κόσμο; Για περιπτώσεις σαν αυτές. Επενδύστε σε εσώρουχα που θα σας κάνουν να νιώσετε επιθυμητή και αισθησιακή. Κατά τη διάρκεια, μην αφήσετε το μυαλό σας να πέσει στην παγίδα του τι μπορεί να σκέφτεται εκείνος και συγκεντρωθείτε στη δική σας απόλαυση. Εγωιστικό µεν, αποδοτικό δε.


4.Δεν το κάνει σωστά
Ο οργασμός θα καταλήξει να γίνει ουτοπία αν το µόνο που σκέφτεστε στη διάρκεια του σεξ είναι πόσο καλύτερος ήταν στο κρεβάτι ο πρώην σας. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι το σεξ δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά δύο ανθρώπων. Όταν δεν είμαστε ικανοποιημένες από το σεξ, το μυαλό µας τείνει να αποσπάται σε άλλες σκέψεις.
Ανάψτε ξανά
Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και δώστε λύση. Πείτε του τι κάνει σωστά, προτείνετε και άλλες ιδέες που θα αυξήσουν την απόλαυση και, καλύτερα, μην του πείτε τι κάνει λάθος. Έτσι, θα επικεντρωθεί στις ιδέες που του δώσατε και στα «δυνατά» του σημεία, γιατί από εκεί άντλησε τα μπράβο και τους επαίνους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου