Daisypath Easter gifts tickers

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Μαγειρική Για Ερωτευμένους


Λοιπόν πλησιάζει η επέτειός σας,θέλετε να σαγηνέυσετε τον/την συντροφό σας με απότερους σκοπούς....τι θα του/της μαγειρέυατε...




Γαριδομακαρονάδα
για δύο άτομα εννοείται..

10 γαρίδες Νο 4
1 κουτί χυμό ντομάτας
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
μαιντανό
ταμπάσκο
αλάτι,πιπέρι.
Βράζουμε για 2 λεπτά τις γαρίδες και το ζουμί το κρατάμε και
Βράζουμε τα μακαρόνια κατά προτίμηση Νο6,μέσα σε αυτό।σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ρίχνουμε τα υπολοιπα υλικά,λίγο νεράκι μετά απο κανα τέταρτο ρίχνουμε και τις γαρίδες στη σάλτσα.Οταν βράσουν τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα ανακατέυωντας ελαφρά.σερβίρουμε σε πιατέλα με ροζέ κρασί και σίγουρα τονοσαλάτα ή καβουροσαλάτα.

Καποιος καλος φιλος τρωγοντας το παρακατω γλυκο ειπε το εξης: Τρωω και ειναι σα να κανω ερωτα..!!!
Ετσι σκεφτηκα να σας το γραψω.


Υλικα:
1 βιταμ
2 φλυτζανια αχνη
4 αυγα
2 κουβερτουρες
3 πακετα μπισκοτα πτι μπερ
1 φλυτζανι γαλα
λιγο κονιακ


Εκτελεση:

_αρχικα_
Απο τ αυγα ξεχωριζετε τους κροκους απο το ασπραδι και σ ενα μπωλ χτυπατε τη μαρεγκα.
Βαζετε τις κουβερτερες σ ενα μπωλ και τις λιωνετε στο φουρνο μικροκυματων ή σε μπεν μαρι.


Χτυπατε το βιταμ με την αχνη στο μιξερ
Προσθετετε σταδιακα τ αυγα, μετα τη μαρεγκα κι επειτα τις κουβερτουρες.(βαζω και στο μιγμα κονιακ...δινει φανταστικη γευση)

Σ ενα βαθυ πιατο βαζετε το γαλα και λιγο κονιακ.
Βουτηξτε τα μπισκοτα μεσα για λιγο και μετα τα τοποθετειτε σ ενα μεγαλο πυρεξ μεχρι να το καλυψει τελειως.Απο πανω ριχνετε τη κρεμα...μετα παλι μπισκοτα και μετα παλι κρεμα....Συνηθως βγαινει τρεις στρωσεις μπισκοτα....αναλογα το πυρεξ....

Το αφηνετε στο ψυγειο για αρκετες ωρες........
Γρηγορο ευκολο αλλα πεντανοστιμο!!!
ΥΓ με τα ιδια υλικα μπορειτε να κανετε τρουφακια...κι αφου τα πλασετε σαν κεφτεδακια να τα βουτηξετε σε ψιχα απο ινδοκαρυδο!!!!

Το γλύκισμα της Αγάπης

Υλικά

1 κιλό Απλή Καρδιά
1 κιλό Ήσυχη Συνείδηση
½ κιλό Χαρούμενο Πρόσωπο
500 γραμ. Αγάπη
500 γραμ. Επικοινωνία και
2 φλιτζάνια Γέλιο

Παρασκευή

Ρίχνουμε στην κατσαρόλα του εσωτερικού μας κόσμου την Ήσυχη Συνείδηση και την Απλή Καρδιά. Τα δουλεύουμε πολύ καλά, ώσπου ν' ασπρίσουν, να φουσκώσουν και να γεμίσουν ολόκληρη την κατσαρόλα. Προσθέτουμε τώρα την Αγάπη και την Επικοινωνία και το γλυκό μας παίρνει ένα ωραίο ρόδινο χρώμα. Τότε ρίχνουμε το Χαρούμενο Πρόσωπο και το Γέλιο. Προσέχουμε όμως πολύ καλά στο δούλεμα, γιατί ένα κατσούφιασμα μπορεί να κόψει το γλυκό μας. Βάζουμε το γλυκό στο ταψί της ψυχής, το στρώνουμε με την κουτάλα της Θέλησης, το ψήνουμε στο φούρνο της Υπομονής και το σερβίρουμε.

Όσοι έφαγαν το γλύκισμα αυτό, ομολογούν ότι το κύριο χαρακτηριστικό της γεύσης του είναι η Ψυχική Γαλήνη.

Χρόνος Προετοιμασίας : Όσο κρατά η ΖΩΗ

Θερμίδες : ΚΑΜΙΑ

Καλή σας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου