Daisypath Easter gifts tickers

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλη ταλαιπωρία και αυτή την βδομάδα για το επιβατικό κοινό


Αν και διανύουμε τη γιορτή των Χριστουγέννων, η τρέχουσα εβδομάδα θα θυμίζει …
μεγάλη Εβδομάδα των παθών για το επιβατικό κοινό!
Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σηκώνουν και πάλι χειρόφρενο αφήνοντας εκτός χιλιάδες κόσμου. Στο γύρω των κινητοποιήσεων θα μπουν και ΓΣΕΕκαι ΑΔΕΔΥ με τρίωρη στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού.

Σήμερα 20 Δεκεμβρίου 24ωρη λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα ΜΜΜ, δεν θα κυκλοφορήσουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, τα τρόλεϊ και το τραμ. Μόνο διαθέσιμο μέσο θα είναι τα μπλε λεωφορεία τα οποία θα κυκλοφορούν από τις 09:00 έως τις 21:00 το βράδυ.
Οι εργαζόμενοι στα Μέσα προσανατολίζονται και για νέα 24ωρη την ερχόμενη Τετάρτη στην οποία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενο στα λεωφορεία.



Αύριο Τρίτη, από τις 11:00 έως τις 16:00 θα μείνουν ακινητοποιημένα όλα τα μέσα μεταφοράς πλην των λεωφορείων που θα ακινητοποιηθούν από τις 12:00 μέχρι τις 16:00. Ανοιχτό το ενδεχόμενο για στάσεις εργασίας και την Πέμπτη και Παρασκευή.

Την ημέρα συζήτησης του προϋπολογισμού, την Τετάρτη, ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Αθήνας έχουν κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας 12:00 με 15:00 το μεσημέρι ενώ έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στη μία το μεσημέρι.
Την ίδια μέρα σε στάση εργασίας προχωρά και η ΟΛΜΕ, από τις 12:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου