Daisypath Easter gifts tickers

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δωρίστε μπαχαρικά και βότανα,αυτά τα Χριστούγεννα!!

spice_mix_gift
Να και ένα δώρο που ομολογουμένως δεν το είχαμε σκεφτεί και είναι πολύ χρήσιμο και οικονομικό και δείχνει....
προσωπικό ενδιαφέρον για τον παραλήπτη του! Μείγματα από μπαχαρικά και βότανα! Στο άρθρο τηςDiane Gilleland στο Craftzine θα βρεις εκτός από τις "συνταγές" για τα μείγματα αυτά, αλλά και έξυπνους τρόπους για να αμπαλάρεις και να στολίσεις αυτά τα πρωτότυπα δώρα για τους λάτρεις της κουζίνας!

Σίγουρα όλο και κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα έχεις που θα εκτιμούσε ιδιαίτερα ένα πρωτότυπο μείγμα από μπαχαρικά για τις συνταγές του στην κουζίνα ή κάποιον φίλο που απολαμβάνει τα περίεργα ροφήματα...

Εάν λοιπόν σπαζοκεφαλιάζεσαι για το τι να του κάνεις δώρο φέτος, μόλις σου βρήκαμε τη λύση!

Αυτό που θα χρειαστείς είναι να επιλέξεις μια συνταγή/ μείγμα από κάποιο από τα sites που προτείνει η
Diane, να πάρεις και ένα λεξικό για να μεταφράσεις με ακρίβεια τα υλικά και τις ποσότητες και στη συνέχεια να κάνεις μια βόλτα σε κάποιο από τα μαγαζιά που πωλούν μπαχαρικά. Το Budget 101.com και το Blogher.com είναι δύο από τα sites που προτείνει η Diane... εναλλακτικά μπορείς να ακολουθήσεις και τη δική της συνταγή για μείγμα για κουλουράκια ή να συμβουλευτείς κάποιον στο κατάστημα που θα πας να ψωνίσεις τα υλικά σου. Πάντως εάν αναζητήσεις στο internet "μείγμα μπαχαρικών" στα ελληνικά όλο και κάποια συνταγή θα σου βγάλει...

Στη συνέχεια θα χρειαστείς κάποιο δοχείο για να βάλεις το μείγμα σου και διάφορα μπιχλιμπίδια για να το διακοσμήσεις γιορτινά! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις γυάλινα βάζα που έχεις φυλάξει (κάνεις και ανακύκλωση) και να τα διακοσμήσεις με αυτοκόλλητα, κομμάτια ύφασμα, κορδέλες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Ανάλογα με το μείγμα που έχεις επιλέξει μπορείς να προσθέσεις στη συσκευασία σου και ένα καρτάκι με κάποια συνταγή, όπου μπορεί ο παραλήπτης να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μείγμα... Νομίζουμε οτι θα το εκτιμήσει δεόντως!

Αυτή η ιδέα είναι ακόμη μια απόδειξη οτι τα δώρα για να είναι ευπρόσδεκτα και πρωτότυπα δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβά ή αγορασμένα!

Ελπίζουμε να βρείς αυτή την ιδέα καλή και να την εφαρμόσεις στα φετινά σου δώρα!

Καλές γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου