Daisypath Easter gifts tickers

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κλειστοί οι δρόμοι στο επαρχιακό δίκτυο


Με την θερμοκρασία να βρίσκεται στην περισσότερη Ελλάδα υπό του μηδενός και τα χιόνια να έχουν σκεπάσει τις περισσότερες πόλεις της χώρας, η κυκλοφορία στους δρόμους παρουσιάζει εξαιρετικά προβλήματα.

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στις ακόλουθες περιοχές:
Στην Κεντρική Μακεδονία: στις επαρχιακές οδούς από τη Νάουσα ως τα 3/5 Πηγάδια - από το 3ο χλμ. έως το Χιονοδρομικό Κέντρο – και από τη Νάουσα στο Σέλι από το 3ο χλμ. έως το Χιονοδρομικό Κέντρο. Επίσης στις επαρχιακές οδούς από Βέροια ως Κοζάνη μέσω Καστανιάς, ως το Σέλι και ως το Δασκί.

Στη Ροδόπη στις επαρχιακές οδούς Σμιγάδα – Αν. Βύρσινη, Κάτω Βύρσινης – Κόβαλου, Κάρδαμου – Κύμης, Δαρμένης – Ραγάδας, Καλλυντηρίου - Άνω Βύρσινης, Δρύμης - Κάτω Δροσίνης – Δρανιάς - Άνω Καρδάμου - Κάτω Καρδάμου – Κύμης – Οργάνης – Σμιγάδας – Μυρτίσκης - Άνω Βρυσίνης – Κόβαλου – Ραγάδας – Εσοχής – Άρδειας - Σαρακηνής.
Στο Κιλκίς : επαρχιακή οδό Γρίβας – Λιβαδιών, στην Ειδομένης – Χαμηλού – Φανός – Σκρά – Κούπα και στην Ελληνικού – Ριζάνα.
Στην Πέλλα : από την Άρνισσα ως το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από την Καστοριά ως τη Φλώρινα ,από το 18ο έως το 28ο χλμ. (μέσω Βιτσίου), από την Καστοριά ως το Αμύνταιο, από το 25ο έως το 35ο χλμ. Καθώς και σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο.
Μόνο με αλυσίδες κινούνται επίσης τα οχήματα σε όλη τη Φλώρινα. Στην Κοζάνη αλυσίδες χρειάζονται για την μετακίνηση των οχημάτων από την Πτολεμαΐδα ως τη Βλάστη.
στην επαρχιακή οδό Δράμας-Σιδηρόνερου, από το 7ο χμ και σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της περιοχής Σιδηρόνερου.
Στην Καβάλα, στις επαρχιακές οδούς από Χρυσούπολη προς Ζαρκαδιά, Σκοπού, Κεχροκάμπου, Λεκάνης, Πλαταμώνα, Δύσβατο και Μακρυχώρι. Αλυσίδες χρειάζονται σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ορεστιάδας.
Στην Πελοπόννησο, τα οχήματα στην Καλαβρύτων – Πατρών, μέσω Πούντας, Καλαβρύτων - Πατρών, μέσω Χαλανδρίτσας και Περιστέρας ως το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και στην επαρχιακή οδό Καλαμάτας – Σπάρτης, από το 29ο έως το 42ο χλμ.
Στη Θεσσαλία, από το Μουζάκι ως την Πετρίλου, ως την Άρτα, ως τη λίμνη Πλαστήρα, ως το Καρπενήσι, ως το Φράγμα Πλαστήρα. Επίσης από την Καρδίτσα ως την Ιερά Μονής Κορώνης, από την Καρδίτσα ως τη λίμνη Σμοκόβου και σε όλο το ορεινό δίκτυο.
Στο νομό Λάρισας, όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού, ενώ στη Στερεά μόνο με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφοριά στις επαρχιακές οδούς Αναλήψεως – Κυριακίου, Αγ. Τριάδας – Αγ. Άννας, Αράχωβας – Παρνασσού _ Επτάλοφου και Αγ. Άννας - Κυριακίου.
Στο νομό Ευρυτανίας επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Προυσού - Αγρινίου, Καρπενησίου – Στενώματος, Καρπενησίου – Σελλών – Αγ. Βλαχέρνας, Καρπενησίου - Δόμνιτσας , Καρπενησίου – Φουρνά, Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δόμνιτσας.
Στο νομό Φθιώτιδας, στις επαρχιακές οδούς από την Αμφίκλεια μέχρι το χιονοδρομικό της Φτερόλακας, Καπνοχωρίου-Λύχνου-Μεσοχωρίου-Περιστερίου και Πύργου –Καστανιάς-Δάφνης.

Κλειστές είναι οι επαρχιακές οδοί Κέχρου – Χλόης και Σάντας – Κέχρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου