Daisypath Easter gifts tickers

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Οι κορσέδες επιστρέφουν και είναι sexy!


Ο κορσές έκανε την εμφάνιση του το 1830. Την εποχή εκείνη υπήρχε η πεποίθηση ότι η γυναίκα ήταν ένα πολύ εύθραυστο πλάσμα το οποίο χρειαζόταν βοήθεια για να μπορεί να στέκεται όρθια. Ακόμα και κορίτσια ηλικίας τριών-τεσσάρων ετών φορούσαν κορσέδες.



Όπως ήταν φυσικό όταν τα κορίτσια μεγάλωναν και έμπαιναν στα εφηβικά τους χρόνια, η υποστήριξη από τον κορσέ ήταν επιβεβλημένη, μιας και το σώμα τους είχε συνηθίσει να στέκεται με τη βοήθεια του συγκεκριμένου ενδύματος. Ο κορσές μάλιστα δένονταν τόσο σφικτά  που τα λιποθυμικά επεισόδια ήταν πολύ συχνά.

Με το πέρασμα των χρόνων ο κορσές άρχισε σιγά-σιγά να γίνεται περιττός καθώς η αντίληψη για τις γυναίκες άρχισε να αλλάζει. Πλέον ο κορσές θεωρείτε ένα από τα πιο σέξι ρούχα και ένα από τα στιλιστικά τρέντς που θα επικρατήσουν το 2010.

Οι κορσέδες τους τελευταίους μήνες του 2009 έγιναν πάρα πολύ της μόδας. Ο λόγος έγκειται σε μια εκρηκτική τραγουδίστρια που έχει κάνει πολλές γυναίκες να θέλουν να αλλάξουν το στιλ τους και να μην ντρέπονται για τις καμπύλες τους. Η Μπιγιονσέ κατάφερε μέσα από τα βιντεοκλίπ της και την τουρνέ της να ξαναφέρει στην μόδα τους κορσέδες.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε το στυλ της Μπιγιονσέ ή της Ριάνα τότε επιλέξτε να φορέσετε ένα κόκκινο σατέν κορσέ που είναι απίστευτα σέξι.

Αν το κόκκινο δεν είναι το χρώμα σας κινηθείτε σε λευκό και ζαχαρί που χαρίζουν μια νότα αθωότητας. Τέλος μπορείτε να επιλέξετε και ένα μαύρο κορσέ που δηλώνει μυστήριο και ταυτοχρόνως τονίζει την θηλυκότητα σας.

Ο κορσές μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο αν συνδυαστεί κατάλληλα. Προτιμήστε να το συνδυάσετε με μια μακριά φούστα και με τη βοήθεια ενός μπολερού μπορείτε να καλύψετε ότι δεν θέλετε να είναι πολύ εκτεθειμένο χωρίς όμως να κρύψετε την θηλυκότητα σας.

Εάν μετά την δουλεία έχετε κανονίσει να βγείτε, τότε μπορείτε απλά να βγάλετε το μπολερό και να μετατρέψετε το ντύσιμό σας σε κάτι τελείως διαφορετικό που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Ο κορσές μπορεί να φορεθεί άνετα και στο «πρώτο» ραντεβού.

Συνδυάστε το όμως με ένα απλό τζιν παντελόνι γιατί δεν θα θέλετε να δώσετε λανθασμένη εντύπωση. Ο κορσές θα αναδείξει το μπούστο σας ενώ το τζιν παντελόνι θα προσδώσει έναν τόνο χαλαρότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου