Daisypath Easter gifts tickers

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Αντάλλαξαν τα παιδιά τους!!

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της Πάτρας... Δύο γυναίκες πήγαν με τα παιδιά τους στο κατάστημα και η καθεμία επέλεξε καροτσάκι-αυτοκινητάκι ώστε το παιδί να διασκεδάσει καθ’ όλη τη διάρκεια των αγορών.
Ενώ ψώνιζαν, συναντήθηκαν σε έναν από τους διαδρόμους. Αφού επέλεξαν διάφορα είδη, τα έβαλαν μέσα στο καρότσι και συνέχισαν... τη διαδρομή τους!
Μόνο που δεν παρατήρησαν πως... η μία είχε πάρει το καρότσι της άλλης!
Η μία γυναίκα έφθασε μετά από λίγα λεπτά στο ταμείο (προφανώς θα τελείωνε τα ψώνια της, όταν έγινε η «αλλαγή» των καροτσιών) και φθάνοντας στο ταμείο, κάλεσε το παιδί της να βγει! Μόνο που άκουσε... διαφορετική φωνή! Πανικός! «Το παιδί μου, μου το πήραν κλείστε τις πόρτες», φώναζε με υστερία!
Οι υπάλληλοι πανικοβλήθηκαν και ο προϊστάμενος αντέδρασε άμεσα και έδωσε εντολή να κλείσουν οι πόρτες ώστε να ελέγξουν τι ακριβώς συνέβαινε. Η γυναίκα εξακολουθούσε να φωνάζει και μάταια προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν! Όσο για το παιδάκι; Την κοίταζε σαν χαμένο και αναζητούσε... τη δική του μαμά! Εκείνη ακριβώς την ώρα ερχόταν έντρομη, και μάλιστα τρέχοντας, η δεύτερη γυναίκα!
«Μου έκλεψαν το παιδί» φώναξε, όμως οι ψυχραιμότεροι κατάλαβαν αμέσως τι είχε συμβεί! Οι δύο γυναίκες... αντάλλαξαν καρότσια, αγκάλιασαν τα παιδιά τους και το επεισόδιο είχε ευχάριστο τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου